Ușor Peasy Pui Coace

Ușor Peasy Pui Coace
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Easy Peasy Chicken Bake ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 1,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes necesită sare, coapse de pui, oțet de vin roșu și cimbru. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curry De Pui Ușor Peasy, Pui Ușor Peasy Cheesy, și Ușor Peasy Brânză Mayo Pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se amestecă usturoiul, șalotele, vinul alb, bulionul de pui, oțetul de vin roșu, semințele de muștar, sarea, piperul negru și cimbru proaspăt într-un castron și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați coapsele de pui în vasul de copt pregătit și împrăștiați cartofii, ciupercile și mazărea în jurul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se toarnă amestecul lichid peste pui și legume, ridicând ușor coapsele pentru a permite aromelor să se răspândească prin întregul vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru, sucurile curg limpede, iar un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în centrul coapsei citește cel puțin 165 de grade F (75 de grade C), aproximativ 40 de minute. Lăsați vasul să stea timp de 5 până la 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista