Turnover-urile cu ceapă dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. O porție conține 525 de calorii , 11 g de proteine și 30 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 1,14 USD per porție. Dacă aveți pesmet, zahăr, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 32% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Turnovers de ceapă cu bacon , Turnovers de dovlecei de iarnă și ceapă prăjiți și Turnovers de cârnați, spanac și ceapă .
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați făina, zahărul și sarea; tăiați 3/4 cană de unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Adauga treptat apa, amestecand cu o furculita pana cand amestecul formeaza o bila. Formați o minge turtită; înfășurați în folie de plastic și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-o tigaie mare, fierbeți ceapa, rozmarinul și cimbrul în untul rămas, la foc mediu-mic, până când ceapa începe să devină maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați bulion și piper; gătiți la foc mare până când lichidul este absorbit. Se răcește ușor. Într-un castron, bate ouăle; pune deoparte 2 linguri. Se amestecă smântâna și muștarul în ouăle bătute rămase. Se amestecă pesmet, parmezan și amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Împărțiți aluatul în șase porții. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare porție într-un format de 6 inci. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Se aseaza pe doua foi de copt unse. Se pune aproximativ 1/2 cană amestec de ceapă pe o parte a fiecăruia. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați marginile cu o furculiță un sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Ungeți cu ou bătut rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când umplutura atinge 160° și crusta este aurie.
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.