Turcia-Sos De Paste De Roșii
Sosul de paste de curcan-roșii este un sos care servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 279 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți busuioc, căței de usturoi, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 40%. Rețete similare sunt Cârnați De Curcan Și Sos De Roșii Peste Paste, Sos de roșii crude pentru paste, pastanul Italian alla crudaiola, și Paste de dovlecei cu roșii prăjite la foc cu chiftele de curcan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți cârnații, ceapa și usturoiul în ulei la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz; scurgeți.
Adăugați roșiile, vinul, busuiocul și oregano; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când este încălzit.
Se servește peste spaghete; se presară cu brânză.