Turcia ' n umplutura coace

Turkey ' n Stuffing Bake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 483 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de curcan, ceapă prăjită, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Turcia și umplutura coace, Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătești curcanul perfect, și Umplutură clasică de curcan (folosiți pentru a umple un curcan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați umplutura și 1/2 ceapă. Lingura umplutura amestec într-un vas de copt de mică adâncime de 9 inch. Apăsați umplutura pe partea de jos și în sus a vasului pentru a forma o coajă.
Combinați supa nediluată, laptele, curcanul și mazărea; se toarnă în coajă de umplutură.
Coaceți, acoperit, la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute. Se acoperă cu ceapa rămasă.
Coaceți, neacoperit, cu 5 minute mai mult.