Turcia și cârnați Jambalaya

Turcia și cârnați Jambalaya
Turcia și cârnați Jambalayan este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 710 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,26 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, piper, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați De Curcan Jambalaya, Cârnați Jambalaya, și Cârnați Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie foarte mare de prăjire care măsoară aproximativ 21 pe 17 pe 7 inci cu mânere pe ambele părți, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras, țelina, usturoiul, esența, sarea, piperul, cayenne și frunzele de dafin și gătiți, amestecând, până când legumele sunt foarte moi și încep să devină aurii, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați cârnații și gătiți, amestecând, până când încep să se rumenească la exterior, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Adăugați picioarele de curcan și carnea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați roșiile și sucurile lor și gătiți, amestecând, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați orezul și amestecați bine pentru a încorpora și a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați apa, amestecați bine pentru a combina și aduceți la fierbere.Reduceți căldura, acoperiți bine și gătiți fără a amesteca până când lichidul este absorbit și orezul este fraged, 35 până la 40 de minute, adăugând mai multă apă după cum este necesar dacă lichidul este absorbit înainte ca orezul să fie fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se ia de pe foc și se lasă să stea 15 minute înainte de servire.
9
Scoateți frunzele de dafin. Se amestecă ceapa verde și pătrunjelul și se servește fierbinte.Esență:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Combinați bine toate ingredientele și păstrați-le într-un borcan sau recipient etanș.

Ingrediente

2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi1parmezan rascu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)0cp. legume (de exemplu, spanac)cayennecayenne1parmezan ras1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată1parmezan ras1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel tocatefrunze proaspete de pătrunjel tocate301 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilusturoi tocatusturoi tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras verde tocatardei gras verde tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde tocataceapa verde tocata0cp. legume (de exemplu, spanac)2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel454ardei habenerokielbasa sau 1 lb alte mezeluri fierte, tăiate în segmente de 6 până la 8 incikielbasa sau 1 lb alte mezeluri fierte, tăiate în segmente de 6 până la 8 inci1parmezan rasumărumăr1parmezan rasfrunze uscate de oreganofrunze uscate de oregano3Crustă: firimituri de biscuiți grahamlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață2Crustă: firimituri de biscuiți grahamplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii tocate și sucurile lorroșii tocate și sucurile lor907ardei habenerocurcan fiert cubuletecurcan fiert cubulete2picioare de curcan fiertepicioare de curcan fierte591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2Ceapa galbena medie, tocatapăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm510ardei habenero1. 4 cesti de orez alb cu bob mediu (aproximativ1. 4 cesti de orez alb cu bob mediu (aproximativ4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa galbena tocataceapa galbena tocata

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Culoare aurie palidă, cu reflexe strălucitoare de lămâie spre margine. Mare complexitate olfactivă, reflectând clar caracteristicile varietale cu arome de fructe proaspete însămânțate, ananas, măr verde, lămâie și banană. Umplerea gurii cu o aciditate crocantă. Gust elegant, echilibrat și plăcut.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate26
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista