Rețeta Tuna Teriyaki este gata în aproximativ 8 ore și 8 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 4 și costă 6,24 USD pe porție. Acest fel principal are 338 calorii, 41G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fripturi de ton, sos de soia, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Ton Teriyaki Cu Ananas, Fripturi De Ton Teriyaki, și Teriyaki De Ton Fript pentru rețete similare.
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.