Ciocolata Boozy, alune și trufe portocalii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frangelico, miere de castan, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Trufe De Ciocolată Boozy, Trufe De Ciocolată Boozy, și Plăcintă Cu Cremă De Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați alunele și coaja de portocală într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt măcinate foarte fin.
Se toarnă zahărul, mierea și apa într-o cratiță setată la foc mediu-mare și se fierbe. Lăsați-l să buleze și să spumeze, amestecând continuu, timp de 6 minute, sau până când toate granulele de zahăr se dizolvă complet și amestecul se îngroașă până la un sirop spumos. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă siropul de zahăr încă fierbinte peste alunele măcinate, se închide robotul de bucătărie și se procesează timp de două până la trei minute. Continuați procesarea și turnați extractul de Frangelico, Grand Marnier și alune în tubul de alimentare al robotului de bucătărie câte o lingură la un moment dat sau până când amestecul se subțiază și devine ușor lichid. Aruncați în pudra de cacao și continuați procesarea încă 3 până la 4 minute până când amestecul devine complet neted și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
Grand Marnier
Hârtie De Orez
Elixir G
Frangelico
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Transferați amestecul de alune îndulcit și condimentat într-un castron, acoperiți-l bine și dați-l la frigider peste noapte, 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți vasul din frigider și scoateți 1 lingură din amestecul de alune, formați-l într-o bilă și dragați-l în zahăr de cofetărie sau pudră de cacao. Continuați să lucrați până când ați epuizat aluatul. A se păstra într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 săptămâni și se servește răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat