Trufe Clasice De Ciocolată
Trufele clasice de ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 89 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cacao cu proces olandez, smântână grea, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Unt Maro Ciocolată Albă-Trufe Din Aluat De Prăjituri Cu Bucăți De Ciocolată, Trufe de ciocolată Matcha - cartea de ciocolată a Zânei vegane, și Trufe ușoare de ciocolată înmuiate în ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata în smântână într-o cratiță cu fund mediu, greu, la foc mediu-mic, amestecând continuu cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Se toarnă ciocolata într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei până când este suficient de groasă pentru a scoate cu o lingură, 1 până la 2 ore. (Pentru a accelera procesul, dați-l la frigider timp de 30 de minute, dar nu lăsați-l să se îngreuneze.)
Puneți cacao într-un castron. Folosind o linguriță obișnuită, scoateți aproximativ 1 lingură. ciocolată răcită și rotiți între palme pentru a forma o minge de 1 inch.
Se pune mingea în cacao și se rulează până se acoperă bine. Repetați cu amestecul de ciocolată rămas.