Trei cartofi Hasselback cu brânză
Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, cartofii Hasselback cu trei brânzeturi ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten de încercat. Această garnitură are 702 de calorii , 32 g de proteine și 46 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți per porție. Această rețetă este pe placul a 153 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână parmezan, piper măcinat, sare cușer și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este bun. Încercați Cartofi Hasselback , Cartofi Hasselback cu pesto de nuci de Macadamia și Dip mexican cu trei brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Curata toti cartofii si, pe masura ce ii cureti, pune-i intr-un recipient mare cu 1 galon de apa si zeama de lamaie pentru a nu se rumeni. După ce s-au curățat toate, scoateți-le din apă și uscați-le. Apoi feliați cartofii la aproximativ 1/4 de inch unul de celălalt și aproximativ trei sferturi din lungime pentru a crea o serie de felii uniforme, astfel încât acestea să fie încă unite în partea de jos. Acest lucru ar trebui să creeze un finisaj tip evantai pentru cartofi.
Apoi, cu un tel, amestecați untul, pătrunjelul, sare și piper. Asigurați-vă că amestecați bine. Introduceți cartofii în amestecul de unt, asigurându-vă că fantele din cartof absorb amestecul.
Pune cartofii pe o tavă de copt și coace timp de 30 de minute.
După 30 de minute, scoateți cartofii, încălziți din nou untul rămas și stropiți deasupra. Împărțiți amestecul de brânză peste cartofi.
Coaceți cartofii până când brânza se topește și cartofii sunt fierți, aproximativ 15 minute. După ce s-au topit, scoateți cartofii și serviți.