Trei brânză Mac și brânză coace
Trei brânză Mac și brânză coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 692 calorii, 31g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână pesmet panko, făină, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Vegan Mac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Înveliți un vas de copt de 3 litri cu spray de gătit; puneți deoparte până când este gata de utilizare. Gătiti macaroane conform instrucțiunilor pachetului într-o oală mare.
Scurgeți și reveniți la oală; acoperiți pentru a se încălzi. Gatiti baconul pana cand este crocant intr-o tigaie mare.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Topiți cele 3 linguri de unt la foc mediu într-o cratiță mare.
Adăugați ceapa; gatiti timp de 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă făina, sarea și piperul. Se amestecă laptele. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie.
Adăugați treptat brânză cheddar, brânză provolone și 1/3 cană brânză Asiago, amestecând constant până când brânzeturile s-au topit și sosul este neted. Se amestecă sosul de brânză în macaroanele gătite. Zdrobiți slănina și amestecați în amestecul de macaroane.
Transferați amestecul în vasul de copt.
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei sau scurgeri cu șervețele dezinfectante Clorox*. Clătiți mâinile odată finalizate.]
Combinați panko, restul de 1/4 cană de brânză Asiago și 1 linguriță de unt topit într-un bol mic.
Presărați amestecul panko peste macaroane.
Coaceți timp de 10 minute sau până când blatul este maro auriu.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.