Torturi de crab învelite în patlagină cu Avocado a Erosololi

Torturi de crab învelite în patlagină cu Avocado a Erosololi
Patlagina-învelite prăjituri de Crab cu Avocado a Approly ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 262 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 10 și costă $2.08 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, pătlagine, muștar maro picant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Prăjituri de Crab învelite în pătlagină cu Aioli de Avocado, Torturi de Crab cu un Orkulyoli, și Prăjituri De Crab Cu Jalapeno Aioli.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente. Îndoiți ușor pansamentul în carne de crab și pliați în pesmet. Se condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrabmeatCrabmeat
PiperPiper
SareSare
2
Puree avocado, smântână și suc de lămâie cu 1/4 cană de apă într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se acoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Curățați și feliați plantanele pe lungime folosind o mandolină sau un cojitor de legume. (Acest lucru ar trebui să producă 40 de felii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
5
Așezați benzi pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și ungeți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 2 până la 3 minute sau până când este flexibil.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Aranjați 4 felii de pătlagină ca spițele unei roți pe o bucată de folie de plastic; repetați de 9 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Așezați 1/2 cană de amestec de carne de crab în centrul fiecărei roți și acoperiți amestecul de carne de crab cu capete de felii de pătlagină. Trageți folie de plastic în jurul fiecărui tort de crab și răsuciți. Se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
PătlaginăPătlagină
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Prăjiți prăjiturile de crab în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Îndepărtați și uscați. Acoperiți fiecare tort de crab cu avocado aoli și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista