Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios

Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios
Rose Levy Beranbaum ' s Chocolate Tomato Cake with mystery Ganache ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 786 calorii, 9g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, gel transparent pentru conducte, fursecuri cu napolitane piruetă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tortul de leagăn al lui Rose Levy Beranbaum, Mărturisirea # 107: sunt un prost tort Froster ... ciocolata Rose tort, și Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul: cu douăzeci de minute sau mai mult înainte de coacere, puneți un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 km F/175 km C.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, bateți cacao, supa de roșii, ouăle și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu bătătorul plat, amestecați făina, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu la viteză mică timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați untul și jumătate din amestecul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
5
Se amestecă la viteză mică până când ingredientele uscate sunt umezite. Ridicați viteza la mediu și bateți timp de 1 1/2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Începând cu viteza medie-mică, cu mixerul oprit între adaosuri, adăugați amestecul de cacao rămas în două părți. Bateți la viteză medie timp de 30 de secunde după fiecare adăugare pentru a încorpora ingredientele și a întări structura. Răsturnați părțile laterale ale bolului. Folosind o spatulă de silicon, răzuiți aluatul în tigăile pregătite, asigurându-vă că apăsați aluatul gros și pufos pe părțile laterale ale tigăilor și neteziți uniform suprafețele cu o mică spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Spatula OffsetSpatula Offset
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când un tester de tort de sârmă introdus în centre iese curat și tortul revine atunci când este apăsat ușor în centre. Prăjiturile ar trebui să înceapă să se micșoreze de pe părțile laterale ale tigaiei numai după scoaterea din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe o grătar timp de 10 minute. Rulați o mică spatulă metalică între părțile laterale ale tigăilor și prăjituri, apăsând ferm pe Tigăi și inversați prăjiturile pe rafturi de sârmă care au fost acoperite ușor cu spray de gătit antiaderent. Pentru a preveni despicarea, reintroduceți prăjiturile astfel încât părțile superioare să fie în sus. Se răcește complet. Prăjiturile vor fi puțin mai mici la vârfuri (cu atât mai mult dacă nu ați apăsat aluatul pe părțile laterale ale tigaiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Face Mister Ganache
3
Într-un robot de bucătărie, procesați ciocolata până când este foarte fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-o ceașcă de 4 căni sau mai mare cu microunde, cu gura de scurgere (sau într-o cratiță medie, amestecând des), amestecați smântâna și supa de roșii și opăriți-o (încălziți-o până la punctul de fierbere; se vor forma bule mici în jurul periferiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Când prăjiturile sunt complet reci, întindeți puțin din ganache pe o farfurie de servire și așezați primul strat deasupra. Glisați câteva benzi largi de hârtie de ceară sau pergament sub tort pentru a menține marginea farfuriei curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
6
Întindeți aproximativ 1 cană de ganache peste strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Așezați al doilea strat deasupra și folosiți restul pentru a îngheța partea superioară și părțile laterale. Cu vârful unei spatule metalice de 1/4 inch lățime, faceți linii ondulate prin ganache deasupra tortului. Glisați încet benzile de hârtie de sub tort. Dacă depozitați tortul sub o cupolă de tort, lăsați ganache-ul să se stabilească timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte înainte de a aplica piruetele sau umezeala din ganache le va înmuia.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Pentru a înconjura tortul cu piruetele, poate fi necesar mai întâi să le tăiați la aproximativ 4 inci, folosind un cuțit mic zimțat. Reparați-le pe cele rupte folosind ganache și apăsați-le ușor pe părțile laterale ale tortului. Ganache - ul îi va ține pe loc. Dacă ganache-ul devine prea ferm, încălziți-l aplicând o spatulă sub apă fierbinte de la robinet și uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Dacă doriți, pipeți mici flăcări de cremă de unt roșu deasupra fiecărei piruete. Dacă nu utilizați un cuplaj sau un vârf care se înșurubează în tubul de cremă de unt, țineți vârful mic de decorare cu stea în poziție cu mâna. Țineți tubul de cremă de unt într-o poziție verticală peste piruetă și strângeți-l cu mâna liberă pentru a țeava flacăra pe partea superioară a cookie-ului. Se lasă să se usuce până se fixează, aproximativ 30 de minute. Ca o opțiune suplimentară, puteți îmbunătăți aspectul "flăcărilor" pictându-le ușor cu gel de conducte, periându-le foarte ușor cu pensula artistului de la fundul flăcării până la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista