Tortul alb al doamnei Billett ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 399 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, albușurile de ou, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tortul Whiteout: tort cu strat alb cu glazură de ciocolată albă, Tort alb ușor de casă cu glazură albă de unt, și Funfetti Tort Aluat Ciocolata Alba Cip Cookie Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți Tigăi rotunde de 3 (8 inci); căptușiți fundul cu hârtie pergament și hârtie de grăsime și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Se amestecă împreună laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Lapte
4
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos; adăugați treptat zahăr, bătând până când este ușor și pufos. Cernem împreună făina și praful de copt; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
5
Bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri rigide; pliați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
6
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
7
Coaceți la 350 timp de 20 până la 23 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; aruncați hârtia pergament. Se răcește complet (aproximativ 40 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
9
Întindeți glazura de cremă de unt de vanilie între straturi (aproximativ 1 cană pe strat) și deasupra și părțile laterale ale tortului.