Tortino di Carciofi (tartă cu anghinare)

Tortino di Carciofi (tartă cu anghinare)
Tortino di Carciofi (Flan de anghinare) necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 200 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Focaccia di carciofi - tort de anghinare și pâine învechită, Inimi de anghinare fierte cu mentă (carciofi Alla Romana), și Penne cu inimi de anghinare (Penne al carciofi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-o tigaie de 10 inci, rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgeți anghinarea și uscați-o, apoi adăugați-o în tigaie cu usturoiul. Gatiti la foc mare 5-8 minute. Pune deoparte. Într-un castron mediu, bateți ouăle până se spumează, apoi adăugați pătrunjelul, făina, sarea și piperul după gust și brânza și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Turnați acest amestec peste anghinare în tigaie și reveniți la aragaz, gătind 4 până la 5 minute la foc mediu pentru a lăsa fundul să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați la cuptor și gătiți 15 până la 20 de minute, până când marginile se fixează și partea de sus începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați în pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista