Tortellini cu sos de ciuperci Porcini
Tortellini cu sos de ciuperci Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 403 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, tortellini cu trei brânzeturi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tortellini Cu Sos De Ciuperci Porcini, Tortellini de brânză cu sos Pecorino Porcini, și Tortellini cu ceapă și brânză de capră Maui cu roșii coacăze și sos Porcini.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile porcini în ceașcă de măsurare cu 2 căni; adăugați suficientă apă fierbinte pentru a măsura 2 căni.
Lăsați să stea până când ciupercile sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere. Chopporcini ciuperci.
Gatiti tortellini in oala mare de fierbereapa sarata pana cand este doar frageda, dar inca ferma pentru a musca, amestecand ocazional.
Între timp, topiți untul într-o abilitate marepeste căldură medie-mare.
Se adaugă șalotă; saut cca.până la auriu și fraged, aproximativ 4 minute.
Adăugațiciuperci si 3 lingurite cimbru; saut aproximativ 2 minute. Se amestecă 1 cană de ciuperci care se înmoaie lichid și smântână; se fierbe până se îngroașă până la consistența sosului luminos, aproximativ 3 minute. Sezonpentru a gusta cu sare și piper.
Scurgeți tortellini; reveniți la aceeași oală.
Adaugamestec de ciuperci și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă1 / 2 cană de brânză. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați tortellini în castron; se presară cu brânză 1/4cup și cimbru 1 linguriță.