Tort umplut cu căpșuni cu glazură de zahăr brun

Tort umplut cu căpșuni cu glazură de zahăr brun
Tortul plin de căpșuni cu glazură de zahăr brun este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 234 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 47 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de zahăr brun, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Tort umplut cu căpșuni cu glazură de zahăr brun, Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Tort de ciocolată cu un bol cu glazură de zahăr brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea de 1 litru, încălziți 1/3 cană de unt la foc mediu, mișcând și întorcând tigaia ocazional, doar până când untul devine maro deschis. (Urmăriți cu atenție; untul se poate rumeni și apoi arde rapid.) Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Grăsime de jos numai de 13x9-inch pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron mare, bateți untul rumenit, amestecul de tort, apa și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Întindeți gemul uniform deasupra tortului. Congelați cel puțin 15 minute sau până când gemul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
GemGem
7
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți 1/2 cană de unt la foc mediu. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
8
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant; reduceți căldura la minim. Se fierbe și se amestecă 2 minute; se ia de pe foc. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
9
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se răcește până la călduț, aproximativ 20 de minute.
10
Se amestecă treptat zahărul pudră în amestecul de zahăr brun. Dacă glazura devine prea rigidă, amestecați lapte suplimentar, câte 1 linguriță la un moment dat sau încălziți la foc mic, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
11
Întindeți glazura peste gem. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
GemGem
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista