Tort special de ciocolată II
Tort Special de ciocolată II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 16. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, făină de tort și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați (Secret sănătos) tort Decadent cu strat de ciocolată cu glazură specială de ciocolată, Tort De Ciocolată Cu Ocazie Specială, și Tort cu strat de dovleac din catifea portocalie cu glazură specială de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de 9 inch.
În partea de sus a cazanului dublu, peste apă caldă, topiți ciocolata. Puneți deoparte să se răcească ușor. Într-un bol mare de amestecare, bateți zahărul și untul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făina și sarea, apoi se adaugă alternativ cu lapte la amestecul de unt. Bateți până se amestecă bine.
Adăugați ciocolată și bateți până se amestecă. Într-o ceașcă mică, amestecați oțetul și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă până se dizolvă sifonul.
Se adaugă în aluat și se bate până se amestecă.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 25 până la 30 min sau până când pick-ul de lemn introdus în centrul tortului iese curat. Se răcește 10 minute în tigaie, apoi se întoarce pe grătar pentru a se răci complet.