Tort simplu de căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 295 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căpșuni, zahăr, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de SippitySup. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Simplu De Căpșuni, Tort Simplu De Lămâie Cu Căpșuni, și Tort Bundt Cu Căpșuni Și Ciocolată: Perfecțiune Simplă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Unge cu unt o farfurie de plăcintă de 10 inci.Cernem făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Adăugați oul, laptele și vanilia într-un castron mic și bateți-le ușor împreună folosind o furculiță. Pune asta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Puneți untul înmuiat și 1 cană de zahăr într-un castron folosind un mixer manual sau un mixer mic, amestecați-le împreună la viteză medie-mare până când sunt palide și pufoase, aproximativ 3 minute. Un bol foarte mare pentru mixerul de stand este prea mare pentru a face o treabă eficientă cu această cantitate mică. De aceea am ales un mixer de mână.Odată ce amestecul este ușor și pufos, reduceți viteza la mediu-scăzut; se amestecă amestecul de ouă, lapte și vanilie.Restul rețetei se termină cel mai bine cu amestecarea manuală. Pentru că este ușor să suprasolicitați aluatul. Se amestecă prea mult și făina poate începe să dezvolte o structură de gluten prea puternică, făcându-vă tort porbready. Deci, ar trebui să amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, lapte și ouă folosind o lingură de lemn.Aluatul va fi destul de gros. Dar asta e bine.Căptușiți partea de jos a formei de plăcintă cu diametrul de căpșuni tăiate. Apoi transferați aluatul pe farfuria de plăcintă și întindeți-l peste căpșunile care căptușesc fundul.Aranjați restul căpșunilor deasupra aluatului, tăiați părțile în jos și cât mai aproape posibil. Împingeți-le puțin în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Vanilie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Stand Mixer
Mixer De Mână
Bol
4
Presărați restul de 2 linguri de zahăr peste blatul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
5
Coaceți tortul timp de 10 minute. Apoi reduceți temperatura cuptorului la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți până când tortul este maro auriu și ferm la atingere, aproximativ 50-55 de minute. Verificați dacă este gata cu vârful unui cuțit. Ar trebui să iasă curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
7
Lăsați să se răcească în plăcuța de plăcintă pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Tăiați în pene.
9
Se servește cu înghețată. Tortul poate fi păstrat la temperatura camerei, acoperit slab, până la 2 zile