Tort Proaspăt Cu Condimente De Mere

Tort Proaspăt Cu Condimente De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul proaspăt cu condimente de mere. Această rețetă face 10 porții cu 731 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Cu Condimente De Cartofi Dulci Cu Topping De Streusel De Ghimbir Proaspăt Și Pecan, Tort Cu Condimente De Mere, și Tort Cu Condimente De Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți merele, apa și 2 linguri de zahăr într-o cratiță. Gatiti, acoperit, la foc mediu pana se inmoaie. Aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți amestecul de mere de pe foc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Intr-un castron mare cremati untul cu restul de 2-1/2 cani zahar alb. Bateți ouăle, apoi amestecul de mere (inclusiv lichidul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Amestecați făina universală, făina de grâu, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara măcinată, nucșoara măcinată și cuișoarele măcinate împreună. Bateți amestecul de făină în amestecul de mere până când se umezește bine. Se amestecă stafidele. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră și 30 de minute sau până când se fac testele de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Lăsați tortul să se răcească și rack. Face aproximativ 20 până la 24 de porții.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista