Tort Portocaliu Norvegian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu portocale norvegiene. Această rețetă servește 12. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 258 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, zahăr pudră, coajă de portocală confiată ca garnitură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu cremă Norvegiană, Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, și Tort de portocale fără ouă cu glazură de portocale (tort Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade. În vasul unui mixer cu suport folosind accesoriul pentru bătător sau într-un castron mare folosind un mixer manual, bateți untul și 1 cană de zahăr până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Adăugați ouăle, pe rând, până se încorporează bine. Bateți în coaja de portocală și o treime ceașcă juice.In un castron mediu, cernem împreună făina și praful de copt. Cu mixerul în funcțiune, adăugați încet amestecul de făină până se combină pentru a forma aluatul de tort. Îndoiți ciocolata tocată.
Așezați aluatul într-o tigaie bundt de 9 inci unsă și făinată, netezind partea superioară a aluatului. (Aluatul va veni puțin mai puțin de jumătatea părților laterale ale tigaiei.)
Coaceți tortul până când este umflat și ușor rumenit deasupra și o scobitoare sau un tester de tort introdus iese curat, 45 până la 55 de minute.
Se scoate din cuptor și se răcește în tigaie pe un suport de răcire, apoi se scoate din matriță. Tortul finit va avea o înălțime de aproximativ 3 inci în centru.În timp ce tortul se răcește, faceți glazura: într-un castron mediu, Cerneți zahărul pudră.
Adăugați restul de 2 linguri de suc de portocale și bateți pentru a forma glazura.
Stropiți glazura peste tortul răcit, apoi garnisiți cu portocala confiată.