Tort Grecesc Cu Lămâie

Tort Grecesc Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul grecesc cu lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1441 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână iaurt, unt, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc, Tort De Iaurt Grecesc Cu Lămâie, și Tort De Iaurt Grecesc Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Cernem făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună. Puneți amestecul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Separați ouăle. Într-un castron mare bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri lucioase rigide. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Cremă de unt sau margarină, 1 1/2 căni de zahăr, gălbenușuri de ou, coajă de lămâie și suc de lămâie împreună până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
5
Adăugați amestecul de făină alternativ cu iaurtul în amestecul de gălbenușuri de ou. Îndoiți ușor albușurile și turnați aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-l pe un suport pentru a termina răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serveste 1

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista