Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată dublu cu aragaz lent. O porție conține 351 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de amestec de tort de ciocolată, ulei, ciocolată semi-dulce a brutarului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru aragaz lent ciocolată umedă și tort de Caramel (și este blogul meu de 4 ani!), Tort De Ciocolată Cu Aragaz Lent, și Tort De Ciocolată Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă tortul uscat și amestecurile de budincă într-un castron mare cu biciul până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați următoarele 4 ingrediente; se amestecă bine. Se amestecă ciocolata tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3
Se toarnă în aragaz lent căptușit cu folie și pulverizat cu spray de gătit; se acoperă cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați
4
Gatiti pe scăzut 4 la 5 ore (sau pe mare 3 la 3-1/2 ore) sau până când suprafața superioară a tort nu are pete umede și tort începe să trageți departe de partea de aragaz lent.