Tort Decadent de ciocolată cu sos de zmeură

Tort Decadent de ciocolată cu sos de zmeură
Tortul de ciocolată Decadent cu sos de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 368 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână zahăr, zmeură, făină de aur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Decadent pe un pat de sos de zmeură, Tort Decadent De Cafea Cu Zmeură De Alune, și Tort Decadent De Cafea Cu Zmeură De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți fundul și partea laterală a tigaiei cu arc de 8 inci sau a tigaiei rotunde de 9 inci cu scurtare. Într-o cratiță grea de 2 litri, topiți 1 cană chipsuri de ciocolată și 1/2 cană unt la foc mediu, amestecând ocazional. Se răcește 5 minute. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă gălbenușurile de ou până se omogenizează bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Bateți în 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, până se formează vârfuri moi. Folosind spatula de cauciuc, pliați amestecul de ciocolată în albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți springform pan 35 până la 40 de minute, rotund tort pan 30 până la 35 de minute, sau până când scobitoare introdus în centru iese curat (partea de sus va apărea uscat și crăpat). Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul de-a lungul părții tortului pentru a slăbi; îndepărtați partea tăvii cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați raftul de răcire cu susul în jos peste tort; întoarceți raftul și tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Îndepărtați partea inferioară a tăvii cu formă de arc sau a tăvii rotunde pentru tort. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
7
Între timp, adăugați suficientă apă în sucul de zmeură rezervat pentru a măsura 1 cană. În cratița de 1 litru, amestecați 1/4 cană de zahăr și amidonul de porumb. Se amestecă sucul și zmeura dezghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se încălzește la fierbere la foc mediu. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
9
Așezați strecurătoarea mică peste bolul mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă amestecul prin strecurătoare pentru a îndepărta semințele; aruncați semințele. Se amestecă lichiorul în amestec; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Așezați tortul pe farfuria de servire. În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele glazurate la foc mediu, amestecând ocazional, până când chipsurile se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se întinde deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Așezați frisca în punga de decorare prevăzută cu vârf de stea. Pipă o rozetă pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
14
Serviți tortul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
15
Se ornează cu zmeură proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista