Tort De Zmeură De Ciocolată Congelată

Tort De Zmeură De Ciocolată Congelată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Frozen Chocolate Raspberry Torte. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 408 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sirop de porumb, smântână grea, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de ciocolată albă congelată și mousse de zmeură, Tort Grand Marnier congelat cu crustă de ciocolată neagră și afine condimentate, și Tort De Ciocolată-Zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.unt și făină o tigaie cu arc de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Faceți baza torte: într-un castron mediu cu mixer electric la viteză medie, smântână unt și zahăr până devine pufos. Bateți în ou și vanilie. Cernem împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea pe o foaie de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
BazaBaza
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în amestecul de unt. Bateți până se încorporează, apoi bateți în zară, urmat de amestecul de făină rămas, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă. Lăsați înghețata să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Pentru a asambla torte, rulați un cuțit în jurul jantei tigaiei, apoi îndepărtați janta. Lăsați baza tortului pe fundul tigaiei. Folosind un cuțit zimțat, tăiați partea superioară a tortului. Linia în interiorul jantei pan cu pergament sau benzi de hârtie cerată, apoi închideți-l bine în jurul tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Întindeți înghețata de vanilie înmuiată uniform pe baza torte; se pune la congelator până când este ușor ferm, 1 oră și se lasă sorbetul să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
SorbetSorbet
BazaBaza
8
Întindeți sorbetul uniform peste înghețată. Acoperiți torte cu folie de plastic, reveniți la congelator și congelați până la fermitate, cel puțin 8 ore sau până la 2 zile. Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, faceți glazură: într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic și apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
înghețatăînghețată
SorbetSorbet
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați ciocolată și amestecați până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
10
Scoateți janta cu arc din torte și îndepărtați hârtia. Lucrând rapid, întindeți glazura peste sorbet și acoperiți decorativ cu zmeură. Întoarceți torte la congelator timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
SorbetSorbet
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Tăiați în pene și serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista