Tort De Zmeură Cu Var De Zmeură

Tort De Zmeură Cu Var De Zmeură
Zmeura var Poke tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de topping biciuit, amestec de tort betty, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Zmeură Poke Tort, Zmeură Poke Tort, și Zmeură Vis Poke Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie în tigăi rotunde de 2 (9 inci), folosind apă, ulei și albușuri de ou. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întoarceți straturile de tort răcite în 2 tigăi rotunde curate de 9 inci. Cu paie subțire, scobitoare sau frigarui, străpungeți prăjiturile la intervale de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Paie De BăutPaie De Băut
3
În 2 boluri medii separate, adăugați 1 cană de apă clocotită în fiecare aromă de gelatină. Bateți fiecare cu biciul până se dizolvă complet. Cu lingura mare, stropiți gelatina de zmeură peste 1 tort; stropiți gelatina verde peste tortul rămas. Dați la frigider 1 până la 3 ore pentru a permite gelatinei să se instaleze în prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Pentru a îndepărta prăjiturile din tigăi, înmuiați tigăile în apă caldă 10 secunde. Desfaceți 1 tort pe platoul de servire; întindeți 1 1/2 căni din toppingul bătut deasupra tortului. Desfaceți al doilea tort; așezați cu grijă pe primul tort pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Înghețați întregul tort cu restul de topping bătut. Dați la frigider cu 1 oră înainte de servire sau până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista