Tort de zahăr ars II

Tort de zahăr ars II
Tort de zahăr ars II ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, unt, făină de tort și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort De Zahăr Ars, Tort De Zahăr Ars, și Tort De Zahăr Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți zahărul ars plasând 1/2 zahăr alb într-o tigaie grea la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn pe măsură ce zahărul se topește. Când devine maro foarte închis, scoateți-l de pe foc, adăugați apă fierbinte foarte încet și amestecați până se dizolvă. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade F). Aliniați două tigăi rotunde de copt de 9 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna de trei ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Cremă untul sau margarina cu restul de 1 1/4 căni de zahăr alb până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
CremăCremă
5
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare. Se amestecă vanilia și amestecul de sirop de zahăr ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
VanilieVanilie
OuăOuă
6
Adăugați ingredientele uscate și laptele alternativ la amestecul cremă. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista