Tort de zahăr ars II
Tort de zahăr ars II ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, unt, făină de tort și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort De Zahăr Ars, Tort De Zahăr Ars, și Tort De Zahăr Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți zahărul ars plasând 1/2 zahăr alb într-o tigaie grea la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn pe măsură ce zahărul se topește. Când devine maro foarte închis, scoateți-l de pe foc, adăugați apă fierbinte foarte încet și amestecați până se dizolvă. Puneți deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade F). Aliniați două tigăi rotunde de copt de 9 inci cu hârtie pergament.
Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna de trei ori.
Cremă untul sau margarina cu restul de 1 1/4 căni de zahăr alb până la lumină și pufos.
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare. Se amestecă vanilia și amestecul de sirop de zahăr ars.
Adăugați ingredientele uscate și laptele alternativ la amestecul cremă. Bateți până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute.