Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 262 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 458 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare de mare nealbită, nerafinată, făină de alac de cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Firimituri De Rubarbă, Tort Cu Firimituri De Rubarbă, și Tort Cu Firimituri De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu o seară înainte de a planifica să coaceți, bateți alacul cu iaurt până când se combină slab. Acoperiți vasul cu folie de plastic strânsă pentru a nu se usca și puneți-l într-un loc cald în bucătărie peste noapte timp de 8 până la 12 ore.A doua zi, tocați rubarba în zaruri de 1/4 inch. Aruncați-l într-un castron și presărați 1/2 cană jaggery peste rubarbă. Lăsați rubarba să se macereze în jaggery timp de aproximativ o oră.Preîncălziți cuptorul la 350 F. topiți 3 linguri de unt clarificat sau ghee la foc mic într-o tigaie din fontă de 9 inci bine condimentată. Aruncați rubarba macerată în untul fierbinte și sotati aproximativ 2 minute. Opriți focul și pregătiți tortul batter.In un bol mare de amestecare, bateți ouăle cu 3/4 cană jaggery până se omogenizează, apoi bateți extractul de vanilie. Lucrând 1/2 cană la un moment dat, bateți în aluatul de făină de alac înmuiată în iaurt. Într-un castron separat, bateți făina cu extracție ridicată cu 1 linguriță de scorțișoară măcinată, coajă de portocală, bicarbonat de sodiu și sare. Lucrând 1/2 cană la un moment dat, bateți ingredientele uscate în ingredientele umede până când formează un aluat neted.Pregătiți firimitura jaggery într-un bol de amestecare mic până la mediu. Bateți făina de migdale și jaggery împreună cu scorțișoară, apoi bateți încet în 3 linguri topite butter.To asamblați tortul, turnați aluatul de tort în tigaie peste rubarbă.
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Alac
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Presărați pesmetul jaggery peste aluatul de tort și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată - aproximativ 1 oră. Se lasă să se răcească aproximativ 20 de minute înainte de a se scufunda în el cu o lingură și de a-l scoate pe farfurii de așteptare.