O porție conține 316 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sfeclă, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă Poloneză De Sfeclă Rece (Chcodnik), Supă Poloneză De Sfeclă Răcită (Chlodnik) # SundaySupper, și Tort Polonez Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți zahărul, sfecla, uleiul, ouăle, ciocolata și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Căpșuni La Picior
Sifonada De Frunze De Kale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat în amestecul de zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se coace la 350 de minute pentru 45-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru îngheț, într-un castron mare, bateți untul și zahărul până devin pufoase. Bate vanilia. Bateți treptat în lapte, câte 1 lingură pe rând, până se omogenizează. Frost de sus și părți de tort. Puneți la frigider resturile.