Tort De Puf Portocaliu-Ananas
Tortul de puf portocaliu-ananas este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Dacă aveți conserve de caise-ananas, topping biciuit, triplu sec și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Puf De Ananas, Puf De Covrig De Ananas, și Salată Cremoasă De Puf De Ananas.
Instrucțiuni
Punch găuri în tort la intervale de 1 inch cu un pick de lemn.
Combinați sucul de portocale și lichiorul; se toarnă peste tort. Feliați tortul orizontal în 4 straturi.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire.
Răspândiți o treime din conserve peste strat. Repetați procedura cu straturile de tort rămase și conservele, terminând cu stratul de tort.M1
Scurgeți ananasul și apăsați între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Îndoiți ananasul în topping biciuit.
Întindeți amestecul de topping peste partea superioară și părțile laterale ale tortului. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.