Tort De Prune
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu prune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 243 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți prune, coajă de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune, Tort de prune-porumb cu Sorbet de prune, și Tort De Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 9 inch.
Separați ouăle. Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri tari și dați deoparte.
Într-un castron mare, ungeți untul sau margarina cu zahărul. Bateți gălbenușurile de ou și coaja de lămâie.
Amestecați împreună făina și praful de copt și apoi bateți amestecul de făină în amestecul cremos. Îndoiți ușor albușurile.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită. Va fi doar puțin peste un centimetru de aluat. Aranjați prunele, cu pielea în jos, atractiv peste aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute.
Se transferă într-un suport de răcire și se lasă să se răcească înainte de servire.