Tortul de portocale de Paște este un fără gluten desert. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Paștele. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de portocale jell-O, prăjituri cu zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Încercați Colorant Roșu-Portocaliu Pentru Ouă De Paște, Cupcakes De Paște Cu Migdale Portocalii, și Pâine de Paște cu unt de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece; se toarnă 1-1/2 căni în tigaie rotundă de 9 inci pulverizată cu spray de gătit. Refrigerați 2 ore sau până când gelatina este setată, dar nu fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Cu Aroma De Capsuni
Bomboane Runts
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Fripturi De Carne Din New York
2
Se amestecă laptele în gelatina rămasă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Adăugați amestecul de budincă uscată; bate cu telul 2 min. Se amestecă în portocale și 2 cani bici rece; lingura peste strat de gelatină în tigaie. Top cu strat de cookie-uri. (Pan va fi plin.) Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Bomboane Runts
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Fripturi De Carne Din New York
4
Refrigerați 4 ore sau până când gelatina este fermă. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi desertul; desfaceți pe farfurie.