Tort de nunta Blackout de ciocolata cu unt de nuca de cocos
Tort de nunta ciocolata Blackout cu unt de nucă de cocos necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 125g de grăsime, și un total de 1532 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână cafea, gălbenușuri de ou, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Tort de nuntă cu scorțișoară de vanilie cu cremă de ciocolată caldă mexicană, Tort De Nunta Vanillan Italian Buttercream, și Tort Clasic De Nuntă Cu Umplutură De Zmeură Și Glazură De Unt.
Instrucțiuni
1
Setați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade. F. Ungeți ușor 2 tigăi de tort (9 inci) și tapetați fundul cu discuri de hârtie pergament. Cerneti faina, cacao, praful de ancho chile, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea pe o foaie de hartie cerata. Cerneti din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete și bateți cu viteză mare până când este neted și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând până când fiecare este încorporată. Continuați să bateți, răzuind părțile laterale ale bolului, dacă este necesar, până când este ușor și pufos, încă aproximativ 5 minute. Cu mixerul la viteză mică, bateți în 1/3 din amestecul de făină. Bateți în vanilie, jumătate din zară și jumătate din cafea, apoi încă 1/3 din amestecul de făină. Bateți restul de lapte și cafea, apoi amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți aluatul uniform în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți timp de 30 de minute sau până când centrele revin când sunt presate ușor. Răciți prăjiturile în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Aduceți smântână grea la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Puneți ciocolata într-un castron mare, turnați smântână grea și lăsați să stea 1 minut. Se amestecă ușor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați ganache-ul peste un bol umplut cu apă cu gheață pentru a se răci ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Scoateți ganache din gheață și bateți cu un bici până când este ușor și pufos. Ori în biți caramele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Caramele
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
În vasul unui mixer de suport prevăzut cu un atașament de bici de sârmă, bateți gălbenușurile de ou la viteză medie-mare până la crem și galben pal, aproximativ 5 minute. Într-o cratiță antiaderentă, combinați zahărul și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere completă fără a se agita și se gătește până ajunge la stadiul cu bilă moale (238 până la 242 grade F) pe un termometru cu bomboane. Turnați imediat amestecul într-o cană de măsurare rezistentă la căldură pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Bomboane Cap De Aer
12
Adăugați o cantitate mică de sirop în gălbenușurile de ou bătute, porniți mixerul la viteză mare și bateți aproximativ 5 secunde. Continuați să opriți mixerul, adăugând sirop și bateți în același mod până când tot siropul este încorporat și amestecul este răcit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați untul, câte 1 bucată pe rând și bateți până se încorporează înainte de a adăuga următoarea bucată. Când tot untul a fost amestecat, adăugați vanilia și laptele de cocos și continuați să bateți până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
14
Feliați fiecare tort în jumătate orizontal pentru a face 4 straturi totale.
15
Așezați primul strat în jos și întindeți-l cu un strat subțire de Ganache. Repetați cu straturile de tort rămase și ganache, terminând cu un strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Întindeți un strat subțire de cremă de unt pe întregul tort. Aceasta se numește o haină de crumb. Răciți tortul timp de aproximativ 30 de minute. Înghețați tortul întreg cu crema de unt rămasă. Apăsați nuca de cocos în părțile laterale ale tortului.