Tort de nucă de cocos IV

Coconut Cake IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 485 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 85 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos, Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de brânză cremă, și Tort de fasole de nucă de cocos-vanilie cu glazură de unt de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci.
Amestecați făina, praful de copt și sarea împreună și dați deoparte.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Se amestecă în extract de nucă de cocos.
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu laptele de unt, amestecând până se încorporează. Îndoiți nuca de cocos, amestecând suficient pentru a combina uniform.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.