Tort De Nucă De Cocos
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă $ 4.68 pe portie. O porție conține 2500 calorii, 55g de proteine, și 111g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 99 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele condensat, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de nucă de cocos prăjit de la Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de nucă de cocos, Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de unt de brânză cremă, și Tort de nucă de cocos-fasole de vanilie cu glazură de cremă de unt de bezea de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 8-pe 8-pe 2-inch tigaie de copt.
Puneți ouăle, laptele condensat și praful de copt în vasul unui robot de bucătărie. Puls până se combină, 5 impulsuri.
Adăugați 2 căni de fulgi de nucă de cocos, pulsați până când fulgii sunt mici, dar nu netezi, 5 secunde.
Se toarnă aluatul în tigaie și se acoperă cu nuca de cocos rămasă.
Coaceți până când blatul este auriu și testerul iese curat, aproximativ 35 de minute. Când este răcit, tăiați în pătrate de 1,5 inci.