Miere-portocaliu cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 442 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Miere-Portocaliu Cu Susul În Jos, Miere cu susul în jos tort de mere, și Miere și rozmarin cu susul în jos tort de smochine.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie antiaderentă de 9 până la 10 inci (cu laturile înclinate) la foc mediu-mare, amestecați mierea și sucul de portocale până la fierbere. Gatiti fara agitare pana cand amestecul este spumos, usor ingrosat, si ajunge la 230 (inclinati cu grija tigaia astfel incat amestecul sa fie suficient de adanc pentru a se inregistra pe termometru), 2-4 minute. Se răcește până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se suprapun ușor felii de portocale în cercuri concentrice peste sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Pudră De Gelatină De Merișoare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coaja de portocală.
Într-un alt bol, amestecați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă jumătate din amestecul de făină în amestecul de unt doar până se încorporează. Se amestecă laptele, apoi amestecul de făină rămas, doar până se încorporează. Răzuiți cu grijă aluatul peste feliile de portocale în tigaie și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Felii De Portocale
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute pentru regulat, 25 până la 30 de minute pentru convecție.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Se lasă să se răcească 5 minute.
7
Inversați o placă plană peste tigaie. Invertiți tortul pe farfurie și ridicați tigaia, având grijă cu siropul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în pene.