Rum-stafide sos de mere tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 323 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9 și costă 60 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de rom, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Mere Cu Stafide, Tort de stafide de nucă de mere pentru # BundtBakers, și Sos de mere - Tort de stafide cu glazură de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit și praf tigaia cu 2 lingurițe de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Puneți untul într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 1 minut sau până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Adăugați zahăr granulat, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați ouă și amestecați bine. Se amestecă sosul de mere și următoarele 6 ingrediente (sosul de mere prin sare). Lingurați ușor 1 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Adăugați făină, amestecând doar până la amestec (nu suprasolicitați). Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.