Tort De Mere Caramel

Tort De Mere Caramel
Această rețetă servește 12 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 663 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, zahăr, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort De Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°; unt și făină 2 (9 inci) Tigăi rotunde de copt.Pentru tort, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un castron mediu și puneți deoparte. Într-un castron mare, amestecați zahărul și ouăle până când sunt ușoare și pufoase, apoi amestecați uleiul, laptele și vanilia. Amestecați treptat ingredientele uscate în umed, apoi pliați mărul mărunțit, având grijă să nu amestecați prea mult.Împărțiți aluatul între cele 2 tigăi pregătite și coaceți până devine auriu deasupra și o scobitoare introdusă în interior iese curată sau cu doar câteva firimituri, aproximativ 20 până la 25 de minute. Se răcește complet înainte de asamblare.Pentru sosul de caramel de casă, combinați smântâna și vanilia într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Piersici FeliatePiersici Feliate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați zahărul și apa într-o oală cu fund gros de dimensiuni medii; porniți focul pe mediu-înalt și gătiți până când zahărul este caramelizat și de culoare chihlimbar (vezi această postare pentru mai multe explicații); puteți da vasului un vârtej pentru a ajuta apa și zahărul să se dizolve, dar nu amestecați până când aproximativ din zahăr nu este topit. Din acel moment, amestecați ușor constant cu o lingură de lemn.Odată ce zahărul devine de culoare chihlimbar, adăugați cu grijă untul și sarea și amestecați pentru a combina. Odată ce untul s-a topit, opriți focul și turnați cu grijă amestecul de smântână, amestecând până se omogenizează. Se răcește complet înainte de utilizare sau depozitare.Pentru glazură, utilizați un bătător electric portabil pentru a crema împreună untul, scurtarea, vanilia și scorțișoara într-un castron mare. Alternați între bătaia în zahărul pudră și laptele până când se adaugă tot zahărul pudră și glazura este netedă și cremoasă.Măsurați 3 linguri din cana de sos de caramel de care veți avea nevoie pentru această rețetă; transferați-l într-un castron mic și rezervați-l pentru a stropi deasupra tortului odată ce frosted.To asamblați tortul, întoarceți 1 tort rotund pe un suport pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Piersici FeliatePiersici Feliate
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Răspândiți pe sosul de caramel rămas din ceașcă de care veți avea nevoie pentru acest tort (altele decât cele 3 linguri rezervate), lăsând o margine de aproximativ inch în jur.Dați la frigider 1 oră sau până când este complet răcit, apoi așezați cu grijă cealaltă rundă de tort deasupra. Înghețați partea superioară și părțile laterale cu glazură de vanilie-scorțișoară și stropiți decorativ cele 3 linguri rezervate de sos de caramel deasupra.Răciți tortul cu 1 oră înainte de tăiere și servire; înfășurați orice tort rămas în folie de plastic și păstrați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Ardei ArbolArdei Arbol
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi

Ingrediente

450ardei habeneromere lb, decojite, cu miez și mărunțite (am folosit Cortland)mere lb, decojite, cu miez și mărunțite (am folosit Cortland)3Bucăți de caramele Heath BarLapte rece, pentru servireLapte rece, pentru servire1Bucăți de caramele Heath Barstropi de portocale sau zahăr portocaliustropi de portocale sau zahăr portocaliu1201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilUlei de canola pentru CupaUlei de canola pentru Cupa1Oreos dublu umplutînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare2mari2 felii de pâine prăjită cu usturoi2 felii de pâine prăjită cu usturoi255ardei habenerocupe făină universalăcupe făină universală1201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCeașcă de smântână greleCeașcă de smântână grele3Crustă: firimituri de biscuiți grahambanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime1201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCupa de lapteCupa de lapte1Oreos dublu umplut1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)340ardei habeneroZahăr pudră de lb (numit și zahăr de cofetărie sau zahăr glazură)Zahăr pudră de lb (numit și zahăr de cofetărie sau zahăr glazură)1201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSos de caramel de cupă de la sos de caramel, împărțit (cumpărat din magazin sau folosiți rețeta de sos de caramel de casă de mai jos)Sos de caramel de cupă de la sos de caramel, împărțit (cumpărat din magazin sau folosiți rețeta de sos de caramel de casă de mai jos)0Bucăți de caramele Heath Barplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1Bucăți de caramele Heath Barplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață3Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt sărat, la temperatura camereiunt sărat, la temperatura camerei200ardei habeneroceașcă de zahărceașcă de zahăr85ardei habenerolinguri unt nesăratlinguri unt nesărat1Oreos dublu umplutZahăr pudră și frișcă, opționalZahăr pudră și frișcă, opțional1Oreos dublu umplutextract de vanilie purăextract de vanilie pură2Bucăți de caramele Heath Barextract de vanilie purăextract de vanilie pură1lot de glazură de vanilie-scorțișoară (rețetă de mai jos)lot de glazură de vanilie-scorțișoară (rețetă de mai jos)6Crustă: firimituri de biscuiți grahamscurtarea legumelor, la temperatura camereiscurtarea legumelor, la temperatura camerei2Crustă: firimituri de biscuiți graham1/2 până la 2/3 cană, plus 2 linguri de apă cu gheață1/2 până la 2/3 cană, plus 2 linguri de apă cu gheață0plus o lingurita de scortisoaraplus o lingurita de scortisoara
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista