Tort De Marmură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de marmură. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 359 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de făină de uz general, extract de vanillan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cupcakes din marmură cu glazură de brânză cremă de marmură, Tort De Marmură, și Tort De Marmură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° (180C). Ungeți și făinați tigaia, atingând excesul de făină.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric la viteză mare până la pufos, aproximativ 3 minute. Pe rând, bateți ouăle, bătând bine după fiecare, apoi bateți în vanilie.
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea. La viteză mică, bateți în jumătate amestecul de făină. Bateți în lapte, apoi amestecul de făină rămas.
Puneți o treime din aluat în tigaie.
Transferați jumătate din aluat într-un alt castron. Cerneti pudra de cacao si amestecati. Puneți bucățele de aluat de cacao în tigaie, apoi acoperiți cu aluatul simplu. Rotiți un cuțit prin cele două baterii pentru a crea un model, având grijă să nu amestecați prea mult.
Coaceți aproximativ 45 de minute.
Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se scoate. Praf cu zahăr de cofetărie și serviți.