Tort de mâncare înger cu compot de fructe de toamnă

Tort de mâncare înger cu compot de fructe de toamnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Angel Food cu compot de fructe de toamnă. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 344 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, smochine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mâncare Orange Angel cu sos de Caramel și compot de fructe tropicale, Tort de mâncare înger cu compot cu trei fructe de pădure, și Tort de pâine Angel Food cu compot de ananas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Cerneti impreuna faina si 3/4 cana zahar. Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
SareSare
5
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în vanilie. Cerneti amestecul de faina peste amestecul de albus de ou, 3 linguri la un moment dat; pliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
6
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Spargeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia și răciți complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
8
Tăiați tortul în 12 felii.
9
Pentru a prepara compot, combinați apă, 1/4 cană zahăr și fasole de vanilie într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CompotCompot
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați fructe uscate; acoperiți și fierbeți 25 de minute sau până când fructele sunt fragede, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
11
Se ia de pe foc.
12
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
13
Lăsați fasolea să stea 5 minute. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; amestecați semințele în amestecul de fructe. Aruncați fasolea. Se răcește la temperatura camerei. Puneți compotul peste felii de tort și acoperiți cu crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CompotCompot
FructeFructe
SemințeSemințe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiToamna
Revista