Tort De Mâncare Înger
Tortul cu mâncare înger ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, apă caldă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Tort De Mâncare Înger, Tort De Mâncare Înger, și Tort De Mâncare Înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un robot de bucătărie rotiți zahărul aproximativ 2 minute până când este superfin. Cerneti jumatate din zahar cu sarea faina de tort, lasand deoparte zaharul ramas.
Într-un castron mare, folosiți un tel cu balon pentru a combina bine albușurile de ou, apa, extractul de portocale și crema de tartru. După 2 minute, treceți la un mixer manual. Cerneti incet zaharul rezervat, batand continuu la viteza medie. După ce ați obținut vârfuri medii, Cerneți suficient din amestecul de făină pentru a praf partea superioară a spumei. Folosind o spatulă, pliați ușor. Continuați până când se încorporează tot amestecul de făină.
Se amestecă cu grijă amestecul într-o tavă de tub fără grăsime.
Coaceți timp de 35 de minute înainte de a verifica coacerea cu o frigăruie de lemn. (Când este introdus la jumătatea distanței dintre peretele interior și exterior, frigăruia trebuie să iasă uscată).
Se răcește cu susul în jos pe raftul de răcire timp de cel puțin o oră înainte de a scoate din tigaie.