Tort de lămâie cu Mousse de zmeură
Tortul cu lămâie cu Mousse de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu zmeură, frișcă, amestec de tort cu lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu Mousse de zmeură cu lămâie într-un borcan, Pătrate De Mousse De Lămâie-Zmeură, și Mousse încântătoare de lămâie cu sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, zeama, uleiul, coaja de lămâie și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
Întindeți 3/4 cană din umplutura de plăcintă peste stratul de tort până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus.
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți în restul de 1 1/4 căni de umplutură de plăcintă la viteză mică doar până la amestecare. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu mousse de zmeură.
Se ornează cu zmeură proaspătă și frunze de mentă. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat