Tort De Intepatura De Albine (Bienenstich) I

Tort De Intepatura De Albine (Bienenstich) I
Tort de albine (Bienenstich) s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 383 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, miere, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Albine (Bienenstich), Tort De Intepatura De Albine (Bienenstich) I, și Bienenstich Bars.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia și apa caldă; puneți deoparte la dovadă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
2
Cremă 3/4 cană unt și zahăr până la lumină. Bateți ouăle și gălbenușurile pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Adăugați vanilia, laptele, smântâna și drojdia. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Adăugați făina puțin câte puțin pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Adăugați toată făina și continuați să bateți până la elasticitate, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
Așezați aluatul într-un castron uns, acoperiți și puneți-l într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 50 de minute. Poate fi pus la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Bateți aluatul și împărțiți-l în două bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
8
Așezați fiecare într-o tigaie pătrată de 9 inci cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Ungeți partea superioară a fiecăruia cu 1 lingură de unt topit. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
10
Pentru glazură, puneți zahărul brun, 6 linguri de unt, smântână și miere într-o cratiță la foc mediu. Se aduce la fierbere și se amestecă până se dizolvă zahărul. Se fierbe timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se ia de pe foc; se adaugă sucul de lămâie și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
12
Lasă să se răcească ușor.
13
Stropiți glazura caldă, nu fierbinte, peste fiecare dintre prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 de minute, sau până când nucile sunt aurii. Se răcește pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Împărțiți prăjiturile pe lungime folosind un cuțit zimțat și umpleți cu crema de patiserie. Prăjituri Sandwich înapoi împreună și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista