Tort de ghimbir cu mere cu glazură de arțar

Tort de ghimbir cu mere cu glazură de arțar
Tortul de ghimbir cu mere cu glazură de arțar este un vegan desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mere, bicarbonat de sodiu, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Mere Cu Glazură De Lavandă Cu Citrice, Tort Cu Mere De Arțar, și Pâine de ghimbir cu dovleac cu glazură de arțar.

Instrucțiuni

1
Amestecați ingredientele uscate împreună; apoi adăugați sosul de mere, sucul de lămâie și extractul de vanilie. Se amestecă până se combină, dar nu se amestecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2
Se toarnă în tigaie pregătită și se coace timp de 45-60 de minute. Testați introducând o scobitoare în centru; se face când scobitoarea iese perfect curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Combinați siropul de arțar, 1 linguriță de amidon de porumb și un vârf generos de ghimbir praf într-o cratiță mică și amestecați bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească și să se îngroașe. (Puteți pune tigaia într-un castron cu apă rece pentru a accelera răcirea.) Când glazura s-a îngroșat, dar este încă turnabilă, stropiți-o peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se servește imediat, garnisit cu fâșii de ghimbir confiat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții9
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista