Tort de citrice cu sirop de afine
Citrice Lira tort cu sirop de afine ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 390 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, zahăr granulat, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Tort de citrice cu sirop de afine, Tort de lire cu sirop Balsamic de căpșuni, și Tort De Lire Cu Afine Și Sirop De Lavandă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci. Într-un castron mic, amestecați ouăle, vanilia și zesturile. Într-un castron mare, cu un mixer electric pe mediu-înalt, bateți untul timp de 2 minute.
Adăugați 1 1/4 căni de zahăr și sare și bateți timp de 2 minute. Adăugați încet amestecul de ouă. Bateți timp de 3 minute. Reduceți viteza la scăzut și adăugați încet făina.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute.
Coaceți tortul și lăsați-l să se răcească. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei până la 24 de ore.
Așezați tortul răcit într-o pungă de plastic resigilabilă sau acoperiți cu 2 straturi de folie de plastic. A se păstra până la 3 luni. Pentru a reîncălzi: refrigerați tortul peste noapte.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.