Tort De Ciocolată-Ghimbir

Tort De Ciocolată-Ghimbir
Ciocolata-ghimbir Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 636 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ghimbir cristalizat, lapte de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Lire Triplu-Ghimbir, Tort de dovleac și ghimbir, și Tort De Lămâie Cu Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Așezați bucăți de ciocolată într-un vas mic de sticlă pentru microunde. Cuptorul cu microunde la 1 1/2 până la 2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
5
Cerneti impreuna faina si urmatoarele 3 ingrediente. Se amestecă Zara și ghimbirul cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă într-o tigaie cu tub de 10 inci unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți tortul din tigaie în grătar și răciți 1 oră sau până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Pentru a îngheța: înfășurați bine tortul răcit cu folie de plastic. Înfășurați ușor cu folie de aluminiu. Înghețați până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista