Tort De Ciocolată Falnic Fără Făină

Tort De Ciocolată Falnic Fără Făină
Falnic tort de ciocolata Flourless ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 633 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 627 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ouă, extract de vanillan, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Falnic Flourless Ciocolata Stout Prăjituri, Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, și Tort De Ciocolată Și Unt De Arahide Fără Făină Cu Glazură Caldă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți ciocolata dulce-amăruie și neîndulcită într-un bol rezistent la căldură și așezați-o peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa). Se amestecă până se topește ciocolata, apoi se scoate vasul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți ouăle, zahărul turbinado și sarea în vasul unui mixer de suport. Setați vasul peste aceeași tigaie cu apă fierbinte și bateți până când amestecul este cald, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați vasul în mixerul standului; bateți cu atașamentul de măturică la viteză medie până se triplează în volum, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Între timp, aduceți berea și vanilia la fierbere scăzută într-o cratiță. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți în amestecul de bere, apoi ciocolata topită, până când este combinată, aproximativ 2 minute. Bateți treptat în unt până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți până când o scobitoare iese cu câteva firimituri, aproximativ 35 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 1 oră, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei și scoateți inelul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lasă să se răcească complet.
9
Faceți bezea: cuptorul cu microunde ciocolata, untul și siropul de porumb într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând, până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Bateți zahărul granulat, albușurile de ou, smântâna de tartru, sarea și 1/3 cană de apă într-un bol rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Puneți vasul peste o cratiță cu apă fierbinte; bateți cu un mixer portabil la viteză mică, apoi creșteți treptat viteza la mare și bateți până se formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Scoateți vasul din tigaie; continuați să bateți până când bezea este rece și pufoasă. Îndoiți vanilia, apoi pliați ciocolata topită până se învârte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Întindeți bezea pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
14
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista