Tort De Ciocolată Falnic Fără Făină
Falnic tort de ciocolata Flourless ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 633 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 627 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ouă, extract de vanillan, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Falnic Flourless Ciocolata Stout Prăjituri, Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, și Tort De Ciocolată Și Unt De Arahide Fără Făină Cu Glazură Caldă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Puneți ciocolata dulce-amăruie și neîndulcită într-un bol rezistent la căldură și așezați-o peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa). Se amestecă până se topește ciocolata, apoi se scoate vasul din tigaie.
Puneți ouăle, zahărul turbinado și sarea în vasul unui mixer de suport. Setați vasul peste aceeași tigaie cu apă fierbinte și bateți până când amestecul este cald, aproximativ 2 minute.
Transferați vasul în mixerul standului; bateți cu atașamentul de măturică la viteză medie până se triplează în volum, aproximativ 5 minute.
Între timp, aduceți berea și vanilia la fierbere scăzută într-o cratiță. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți în amestecul de bere, apoi ciocolata topită, până când este combinată, aproximativ 2 minute. Bateți treptat în unt până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când o scobitoare iese cu câteva firimituri, aproximativ 35 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 1 oră, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei și scoateți inelul.
Lasă să se răcească complet.
Faceți bezea: cuptorul cu microunde ciocolata, untul și siropul de porumb într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând, până când ciocolata se topește.
Bateți zahărul granulat, albușurile de ou, smântâna de tartru, sarea și 1/3 cană de apă într-un bol rezistent la căldură.
Puneți vasul peste o cratiță cu apă fierbinte; bateți cu un mixer portabil la viteză mică, apoi creșteți treptat viteza la mare și bateți până se formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul din tigaie; continuați să bateți până când bezea este rece și pufoasă. Îndoiți vanilia, apoi pliați ciocolata topită până se învârte.
Fotografie de Anna Williams