Tortul de ciocolată fără făină necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.37 pe portie. Acest desert are 475 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Și Unt De Arahide Fără Făină Cu Glazură Caldă De Ciocolată, Tort De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Ciocolată Fără Făină.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de unt antiaderent și aliniați fundul cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Cu Rachiu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Puneți ciocolata, untul, vanilia și lichiorul de alune într-un bol mare deasupra unui cazan dublu. Se amestecă frecvent amestecul până se combină și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Scoateți ciocolata de pe foc și puneți vasul într-o "baie de gheață" pentru a răci ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Nota bucătarului: acest pas este important, astfel încât ouăle să nu se gătească atunci când sunt adăugate la ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se amestecă zahărul și pudra de cacao. Se amestecă ouăle și se toarnă în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
7
Puneți tigaia de tort pe o tavă de foi și coaceți timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
8
Scoateți tortul din cuptor și răsturnați-l pe un suport peste o tigaie căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarnă ganache peste tort. Lăsați tortul să se răcească și setați timp de 10 minute înainte de servire.
10
Garnisiți cu fructe de pădure proaspete și zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
11
Puneți ciocolata într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
12
Încălziți crema într-un vas mic, la foc mic, până când este fierbinte la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
14
Se amestecă bine cu o spatulă de cauciuc până se topește ciocolata.