Tort De Ciocolată Elvețian

Tort De Ciocolată Elvețian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată elvețian. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 435 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată umedă cu cremă de unt de bezea elvețiană de ciocolată, Tort De Ciocolată Elvețian, și Tort De Ciocolată Elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cernem împreună făina, praful de copt, sifonul, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
2
Se amestecă untul doar pentru a se înmuia și se adaugă la amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
3
Adăugați 1 cană de lapte până când toată făina este umezită. Bateți 2 minute la viteză medie sau 300 de lovituri puternice cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
4
Adăugați la amestecul de făină ouă, vanilie, ciocolată topită, colorant alimentar și restul de 1/4 cană de lapte. Bateți 1 minut în mixer sau 150 de lovituri cu mâna. Căptușiți fundul a două tigăi rotunde de tort de 9 inci cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
7
Înghețați cu glazură de tort de ciocolată când este complet răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista