Tort De Ciocolată Elvețian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată elvețian. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 435 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată umedă cu cremă de unt de bezea elvețiană de ciocolată, Tort De Ciocolată Elvețian, și Tort De Ciocolată Elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem împreună făina, praful de copt, sifonul, sarea și zahărul.
Se amestecă untul doar pentru a se înmuia și se adaugă la amestecul de făină.
Adăugați 1 cană de lapte până când toată făina este umezită. Bateți 2 minute la viteză medie sau 300 de lovituri puternice cu mâna.
Adăugați la amestecul de făină ouă, vanilie, ciocolată topită, colorant alimentar și restul de 1/4 cană de lapte. Bateți 1 minut în mixer sau 150 de lovituri cu mâna. Căptușiți fundul a două tigăi rotunde de tort de 9 inci cu hârtie pergament.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute. Mișto.
Înghețați cu glazură de tort de ciocolată când este complet răcită.