Tort de ciocolată cu lapte cu glazură de Fudge

Tort de ciocolată cu lapte cu glazură de Fudge
Tort de ciocolată cu lapte bătut cu glazură de Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 230 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, apă, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tortul de ciocolată neagră al mătușii Sabella cu glazură de Fudge, Tort de ciocolată Bundt cu glazură de ciocolată Fudge, și Tort de lapte cu glazură de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Într-un castron mediu, combinați laptele de unt și bicarbonatul de sodiu. Puneți deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de zahăr, ouă, 3 linguri de pudră de cacao, ulei și 2 lingurițe de vanilie până la amestec. Se amestecă apa clocotită, apoi se bate treptat în făină. Se amestecă amestecul de lapte de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Pentru a face glazura Fudge: într-o cratiță, combinați 1 cană zahăr, 1/2 cană pudră de cacao, lapte, unt și 1 linguriță extract de vanilie. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
UntUnt
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți din căldură. Folosind un mixer electric, bateți glazura timp de 3 minute sau până când se îngroașă până la răspândirea consistenței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
7
Se toarnă peste tortul complet răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista