Tort De Ciocolată Cu Fasole Garbanzo (Fără Gluten)

Tort De Ciocolată Cu Fasole Garbanzo (Fără Gluten)
Tortul de ciocolată cu fasole Garbanzo (fără Gluten) necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 359 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4385 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, fasolea garbanzo, chipsurile de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Tort De Fasole Garbanzo De Portocale Cu Ciocolată (Fără Gluten), Cupcakes De Ciocolată Fără Gluten Făcute Cu Făină De Fasole Garbanzo – Cele Mai Bune Cupcakes Fără Gluten Până În Prezent, și Lasagna fără Gluten cu clătite de fasole Garbanzo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron sigur pentru microunde. Gatiti la cuptorul cu microunde aproximativ 2 minute, amestecand la fiecare 20 de secunde dupa primul minut, pana cand ciocolata este topita si neteda. Dacă aveți un cuptor cu microunde puternic, reduceți puterea la 50%.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați fasolea și ouăle în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați zahărul și praful de copt și pulsați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Se toarnă ciocolata topită și se amestecă până se omogenizează, răzuind colțurile pentru a vă asigura că ciocolata este complet amestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centrul tortului iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 până la 15 minute înainte de a inversa pe o farfurie de servire. Praful cu zahărul cofetarilor chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista